Meubels op maat Flevoland

Waar moet u zijn voor meubels op maat in Flevoland? Onze meubelstudio is al jaren een populair adres voor mensen in Flevoland die op zoek zijn naar prachtige op maat gemaakte meubelen. Onze studio is in de loop der jaren behoorlijk gegroeid. Inmiddels bedienen wij niet alleen maar mensen in Flevoland, maar ook buiten de provincie. U vindt onze meubels onder andere in het interieur van zowel particulieren als bedrijven in:

 • Almere
 • Dronten
 • Elburg
 • Emmeloord
 • Epe
 • Harderwijk
 • Kampen
 • Lelystad
 • Zwolle
 • Ermelo
 • Zeewolde

Ook voor u kunnen wij het ideale meubilair ontwerpen, vervaardigen en leveren. Dit doen wij altijd tegen bijzonder scherpe prijzen.

AanbodBel: 0321 750387

Naar wat voor meubels op maat in Flevoland bent u op zoek?

Wie op zoek is naar een prachtige kast of dressoir die bij niemand anders thuis staat, kan bij ons terecht voor de mooiste meubels op maat in Flevoland. Een voordelig meubel behoort absoluut tot de mogelijkheden, zelfs wanneer het maatwerk betreft. U profiteert altijd van de hoogste kwaliteit in combinatie met de beste service en een zeer scherpe prijs.

Naar wat voor meubelen bent u op zoek? Wij kunnen u van dienst zijn met een prachtige kast, bijvoorbeeld een garderobekast, een vitrinekast, een buffetkast en nog veel meer, zoals een dressoir, wandmeubel of prachtig tv-meubel. Voor alle meubelen geldt dat zij geheel naar uw wensen en eisen worden ontworpen en vervaardigd. U kunt zelf de exacte afmetingen, indeling en afwerking bepalen. Onze meubels uit de Lundia Original, Lundia, Nuvola, Quadrant en Raffito lijn zorgen voor de basis. U kiest de stijl die het beste bij u past en gaat vervolgens samen met onze ontwerpers aan de slag om uw gedroomde kast te creëren.

De laatste jaren is het thuiswerken steeds polulairder geworden. Zeker met de huidige corona-crisis waarin vrijwel iedereen die thuis kan werken dit ook daadwerkelijk moet, heeft dit een enorme vlucht genomen. Het is daarom zeker verstandig om een thuiswerkplek op maat in te richten. Wij komen hiervoor biju langs om ter plaatse te beoordelen wat de beste opstelling is om op een verantwoorde manier vanuit huis te kunnen werken. Deze verantwoorde thuiswerkplek kunnen we volledig op maat en naar uw wensen inrichten. Zo creëren wij voor u de juiste basis om op een ergonomische en prettige manier vanuit huis te kunnen werken.

Spreek af in onze showroom, of bij u thuis

Wij spreken graag met u af om de mogelijkheden tot het maken van meubels op maat in Flevoland met u te bespreken. Dit doen wij met alle plezier bij u thuis. Wij komen gratis en zonder verdere verplichtingen bij u langs om te kijken waar de kast in uw interieur komt te staan en kunnen u van advies voorzien. Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom in Dronten. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. U kunt een afspraak maken om met een van onze ontwerpers alle mogelijkheden te bespreken en een ontwerp te laten maken. Of u uw meubel nu hangend wilt, tot aan het plafond, met glazen deur: alles is mogelijk, wij helpen u graag.