Wandmeubel met werkplek

Uw meubels op maat laten maken, stelt u in staat om iets te ontwerpen dat u in de winkel niet of niet snel tegenkomt. Een wandmeubel met werkplek bijvoorbeeld. Stelt u eens voor: een prachtige kast, met daaraan vast (of zelfs erin verwerkt) een heerlijke werkplek. Dit kan op vele manieren gerealiseerd worden: en werkplek naast uw TV meubel bijvoorbeeld, of een werkplek die doorloopt vanuit uw boekenkast. Wat u ook wilt: wij kunnen het voor u op maat vervaardigen. Een uniek bureau met een prachtig bureaublad in combinatie met het wandmeubel van uw keuze. Dergelijke kantoormeubelen klinken exclusief en dat zijn ze ook, maar wij bieden u een voordelig bureau met de hoogste kwaliteit.

VoorbeeldenBel: 0321 750387

Een wandmeubel met werkplek, voor thuis of op kantoor

De laatste jaren is het thuiswerken steeds populairder geworden. Zeker met de huidige corona-crisis waarin vrijwel iedereen die thuis kan werken dit ook daadwerkelijk moet, heeft dit een enorme vlucht genomen. Het is daarom zeker verstandig om een thuiswerkplek op maat in te richten. Wij komen hiervoor bij u langs om ter plaatse te beoordelen wat de beste opstelling is om op een verantwoorde manier vanuit huis te kunnen werken. Deze verantwoorde thuiswerkplek kunnen we volledig op maat en naar uw wensen inrichten. Zo creëren wij voor u de juiste basis om op een ergonomische en prettige manier vanuit huis te kunnen werken. Onze meubels uit de Nuvola-lijn bijvoorbeeld kunnen helemaal op maat gemaakt worden, precies volgens uw wensen en eisen. Waar u uw werkplek ook wilt creëren; wij zorgen voor een bureau in combinatie met een wandmeubel dat precies past daar waar u het hebben wilt.

Wij komen graag op locatie langs

Wij willen u de best mogelijke service bieden. Daarom komen wij graag op locatie langs, bij u thuis of op kantoor. Dit kost u niets, wij zien dit als een wezenlijk onderdeel van onze maatservice. U zit ook nergens aan vast. Wij nemen gewoon graag de tijd om uw wensen te bespreken en om te kijken hoe wij een prachtig wandmeubel met werkplek op de door u gewenste plek kunnen realiseren. U zult de beschikking krijgen over een bureau dat in alle opzichten perfect bij u past: qua bureaublad, qua afmetingen, indeling en opbergruimte.

Wij hebben al voor veel particuliere en zakelijke klanten een wandmeubel met werkplek mogen ontwerpen en vervaardigen, onder andere in:

 • Almere
 • Dronten
 • Elburg
 • Emmeloord
 • Epe
 • Harderwijk
 • Kampen
 • Lelystad
 • Zwolle
 • Ermelo
 • Zeewolde

En andere plekken in Flevoland en daarbuiten.

U bent ook welkom in onze showroom

Wilt u in onze showroom inspirerende voorbeelden bekijken? U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag. Wanneer u van tevoren een afspraak maakt, weet u zeker dat een van onze specialisten beschikbaar is om alles rustig met u door te spreken. Wij kunnen uw wensen bespreken en deze omzetten in een ontwerp. U kunt het ontwerp naar hartenlust aanpassen totdat u 100% tevreden bent. Pas dan maken wij een zeer aantrekkelijke offerte voor u en gaan wij aan de slag met het maken van uw unieke meubel.